THE BLACK BOX

Kunst & Coaching
Verbonden in het verleden, heden en in het zwart(Script moet nog geredigeerd worden)

Het verhaal gaat over de 36-jarige Froukje. Getrouwd 2 kindjes en zwanger van de derde. Ze werkt in de thuiszorg en rijdt met haar auto van cliënt naar cliënt, vrolijk zingt zij mee met de liedjes die uit haar autoradio galmen.

Thuis is de romantiek ver te zoeken. Haar man, ruwe bolster, blanke pit is alles behalve tactvol. Emotioneel niet op één lijn zitten, vlinders voor een andere man en opgestapelde teleurstelling die tot een scheiding leiden.

Als ze denkt de scheiding, verhuizing en faillissement van haar baas te hebben overleefd, moet de grootste klapper nog komen.
Hoe blijf je dan met twee benen stevig op de grond.

De ontmoeting met haar jeugdliefde geeft haar weer een sprankje hoop.

Wat zo mooi op een roze wolk begon, mondt zich uit tot een ware nachtmerrie en eindigt in een bloederig eind. Onduidelijkheid over de toedracht houd je geboeid.

Maar waar begon de ellende nou precies en wat was haar eigen inbreng hierin?
Met flashbacks hoe het leven verliep en hoe het zover heeft kunnen komen.

Hoe de gedachtegang van een vrouw, haar leven veranderde, of was het nou andersom? Veranderde haar leven zodanig dat haar gedachten het niet meer bij konden houden en erin verzande?

Een verwikkelde ontknoping in het zwarte brein van Froukje.

Het verhaal in dit boek heeft een niet chronologische volgorde en heeft per hoofdstuk 3 verhaallijnen: Verleden, heden en in het zwart.

Elk verhaal wordt verteld in het heden door de ik-persoon.

Boek begint bij het eind.

Deels gebaseerd op waargebeurde beleving.